26 januari 2012

Als het gereed is downloaden.


Er zit iets moois aan te komen, ooit werd er een folder/flyer samen gesteld die jaren lang onveranderd bleef en die kon worden gedownload van internet. Er is een nieuwe in de maak of beter gezegd, er is een nieuwe samengesteld, de oude als basis en met wat vernieuwingen en aanvullingen een super mooi item om door iedere “velomobilist” uit te geven aan mensen die vragen stellen over de velomobiel. Als het allemaal klaar is en de ontwerper geeft hier melding van is het zeker de moeite waard om het te downloaden, ik kreeg toevallig een voorbeeld zodoende een foto van de nieuwste creatie in wording.

1 opmerking:

Quemo zei

Ha Pé,

Er wordt nog wat geschaafd aan het uiterlijk. Jouw foto met de velomobielen van achteren zal waarschijnlijk vervallen terwijl jouw foto van de velomobielen op de voorkant in het midden geplaatst gaat worden op groter formaat.

De tekst gaat vermoedelijk ook aangepast worden. Momenteel zijn iets van 200 exemplaren in tijdelijke variant alvast afgedrukt in verband met het komende Velomobile Seminar in Dronten. Quesjer is bezig met de teksten nog wat aan te passen en ook een engelstalige variant te produceren. Zodra de definitieve versie(s) klaar zijn, verschijnen ze op m'n weblog en vast ook bij Quesjer.