17 maart 2012

"Zwaansvliet"



Hoe snel kan alles veranderen, afgelopen woensdag reed ik in Zuidoostbeemster en ging rechtsaf de Volgerweg in, op de hoek was dinsdag door enkele bewoners van de Volgerweg namens de buurtvereniging “Zwaansvliet” een aantal “Zwanen” geplaatst ter opluistering van de komende festiviteiten ter gelegenheid van het 400 jarig bestaan van de Beemster. En nu enkele dagen later op zaterdagmorgen wordt er vastgesteld dat de jeugd, ook hier geen besef heeft van normen en waarden, wat van een ander is mag je zonder pardon vernielen. Er wordt aan alles voorbij gegaan, de moeite die anderen zich getroosten om iets tot stand te brengen de ergernis, de kosten enz. enz. lafbekken zijn het die nergens bij stil staan. Laten we hopen dat het hierbij zal blijven

2 opmerkingen:

Corn-Dolly zei

Een zwanenzang, niet alleen van deze zwaan.....
Ja het is ergerlijk. Die vernielzucht en niet alleen door de jeugd en van deze tijd helaas.

Rien Poortvliet ergerde zich er ook al aan en noemde ze in zijn Kabouterboek: Snotgurgen. Een ras Trollen die niet alleen oerdom zijn maar ook de onbedwingbare neiging hebben alles te besmeuren en te vernielen. Incluis hun eigen soort.
In dat laatste klinkt kan je dan weer iets positiefs in zien...

Willem zei

Tsja Pé, het wordt van kwaad tot erger, regelmatig liggen de ramen van dverse bushokjes langs de Jaagweg versplinterd op straat, jonge boompjes liggen er geknakt bij, wat een lol.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik neig naar eigen-rechter gedrag als ik dit soort zaken zie maar dat mag ook weer niet dus.......we slikken het maar voor lief en betalen gefrustreerd de bekeuring voor 3 km/uur te snel rijden.